Viadrus

Závod VIADRUS s viac ako storočnou tradíciou je významným výrobcom kotlov, radiátorov, produktov a odliatkov zo šedej liatiny a výrobcom odliatkov z oceli a neželezných kovov. Poskytuje pritom zákazníkom široký rozsah odborných a servisných služieb.

Viadrus je významný český výrobca liatinových kotlov a radiátorov s tradíciou siahajúcou až do roku 1890, kedy bola zahájená výroba. Kotle a radiátory Viadrus môžte nájsť takmer v 50-tich krajinách po celom svete. Hlavnými prednosťami produktov je vysoká kvalita spracovania, dlhá životnosť, spoľahlivosť a jednoduchá obsluha. Tradičný sortiment doplňujú novinky z rady dizajnových produktov.

Samostatnú výrobkovú skupinu tvoria liatinové OEM kotlové články vlastnej aj zákazkovej konštrukcie, kotlové telesá z nich zostavené a dalšie komerčné odliatky zo šedej liatiny, vyrábané v našej firme.

Tradícia výroby teplovodných liatinových kotlov sa datuje od roku 1920 a vlastná liatina je zárukou vysokej účinnosti, spoľahlivosti a životnosti liatinových kotlov VIADRUS. Liatinové stacionárne kotle na tuhé palivo s ručným prikladaním sú spoľahlivým zdrojom lacného tepla už niekoľko desaťročí. Je to veľmi moderný a komfortný spôsob využitia pevných palív, najmä uhlia a dreva.

Zdroj: www.viadrus.cz

© 2014 www.elius.sk
Tvorba web stránok a internetových obchodov extraweb.sk