Solárny set DELUX 300 l/30 trubíc

Solárny set DELUX 300 l/30 trubíc

Značka:
Kód výrobku:
EAN:
Dostupnosť:do 3 dní
Záruka:2 roky

Pre viac informácií alebo kvôli vypracovaniu individuálnej cenovej ponuky volajte na číslo: 0948 039 304

Vákuový solárny set s 30 trubicovým kolektorom, 300 litrovým trojvalentným zásobníkom vody a príslušenstvom je ideálnym riešením na ohrev TÚV, pre 2-4 osoby. Výhodou vákuových trubicových kolektorov oproti plochým je účinnosť, pretože vyrábajú teplo aj pri zamračenej oblohe, alebo zimnom ročnom období. Neprehliadnuteľnou súčasťou je predinštalované príslušenstvo na zásobníku čo zvyšuje kvalitu a estetiku. Zásobník sa vyznačuje vysokou spoľahlivosťou a funkčnosťou či mnoho ďalšími prednosťami (viď nižšie v „stručnejšie info o zásobníku). Príslušenstvo, ktoré set obsahuje je potrebné pre správne zapojenie a fungovanie celého solárneho systému.

Solárny set obsahuje:

vákuový 30 trubicový kolektor

300 litrový trojvalentný, izolovaný zásobník s možnosťou dokúpenia elektrickej špirály

upevňovacia sada pre šikmé strechy

solárna expanzná nádrž 11 litrov

expanzná nádoba TÚV 18 litrov

nemrznúca kvapalina 20 litrov

odvzdušňovací, poistný a výpustný ventil

teplomer

Držiak na rovnú strechu 65 €

solárna zostava plne kompaktná

vysoká kvalita použitých komponentov

vysoká účinnosť kolektorov s 10 ročnou zárukou a zárukou funkčnosti

absorbčná plocha 2,853 m²

predĺžená záruka na zásobník 5 rokov

nízke (priam žiadne) náklady na údržbu

flexibilná montáž

Stručnejšie info o zásobníku

Trojvalentný zásobníkový ohrievač je určený pre nepriamy ohrev TÚV zo solárnymi kolektormi, alebo centrálnym vykurovaním (kotlom, krbovú vložku a pod.). Spodný výmenník je určený pre ohrev TÚV solárnymi kolektormi a horným výmenníkom pre ohrev TÚV alternatívnym zdrojom (kotlom).

Tiež umožňuje dodatočné nainštalovanie elektrickej vykurovacej špirály v strednej časti ohrievača. Vnútorná nádoba je vyrobená z ocele a povrchová úprava je smalt. Týmto je zaručená kvalita vody a ochrana proti korózií nádoby.

Ďalšou ochranou proti korózií je horčíková anóda.

Ohrievač je izolovaný 50 mm silnou vrstvou polyburytanovej peny s vnútorným plášťom Skay. Integrovaná čerpadlová jednotka je vybavená elektrickým dotykovým regulátorom, ktorý umožňuje ovládať solárne čerpadlo (variabilný výkon v závislosti od rozdielu teplôt), obehové čerpadlo a kotol. Taktiež sa dá nastaviť režim na pracovnú dobu pre solárne obehové čerpadlo, tak ako aj pre kotol. To zaručuje maximálnu optimalizáciu spotreby energie a úspor na ohrev vody. Ohrievač Kompakt 300 je súbor komponentov s vysokou kvalitou, estetikou, spoľahlivosťou a funkčnosťou. Ohrievač je vybavený bezpečnostnými prvkami (inštalované na ohrievači: expanzné nádoby, ventily, armatúry atd.)

Uvedené rozmery sú v mm.


Možnosť nákupu na splátky
© 2014 www.elius.sk
Tvorba web stránok a internetových obchodov extraweb.sk