Ohrievač LX ACDC/M+K ABC 200

Ohrievač LX ACDC/M+K ABC 200

Značka:
Kód výrobku:
EAN:
Dostupnosť:do 3 dní
Záruka:2 roky

Pre viac informácií alebo kvôli vypracovaniu individuálnej cenovej ponuky volajte na číslo: 0948 039 304

objem 200 l

Ohrievače vody LX ACDC/M+K(KW) predstavujú nové technické riešenie ohrevu vody pri využití ekologicky čistých zdrojov energie. Pre ohrev vody sa využíva energia slnka, ktorá pomocou fotovoltaických článkov vyrába jednosmerný elektrický prúd, ktorý zohrieva vodu v zásobníku. Originálnym riešením je napojenie na fotovoltaické panely, pri ktorom nevznikajú žiadne straty elektrickej energie a preto zariadenie pracuje veľmi efektívne, pričom je zabezpečená tepelná ochrana a bezpečná regulácia celého systému.

Jednoduchosť a variabilita umiestnenia fotovoltaických panelov, ich bezúdržbová prevádzka a veľmi jednoduché prepojenie so zásobníkom vody pomocou tenkého elektrického kábla dáva prakticky neobmedzené možnosti využitia zariadenia v rodinných a panelových domoch, ako aj v priemyselných objektoch.

Z celospoločenského hľadiska sa jedná o výrobu elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov.

Využitie fotovoltaických panelov na ohrev vody je ekologická výroba elektrickej energie, ktorú si v plnom rozsahu spotrebováva priamo výrobca. Nie sú potrebné žiadne povolenia na pripojenie a nemusia sa nakupovať daľšie prídavné zariadenia. Je to zatiaľ najefektívnejšie a bezstratové využitie ekologickej elektrickej energie z fotovoltaických panelov.

M = výstup prúdu z fotovoltaických panelov z ohrievača vody
K = vnútorný trubkový výmenník 1,0 m2
Špirála DC = A = 1,0 kW, B = 1,5 kW, C = 2,0 kW


Možnosť nákupu na splátky
© 2014 www.elius.sk
Tvorba web stránok a internetových obchodov extraweb.sk