Immergas

Výrobca a distribútor tradičných a kondenzačných plynových kotlov najvyššej kvality. Ponúka kondenzačné kotly, prietokové ohrievače a zásobníky TÚV vysokej účinnosti, s veľkými úsporami a maximálnou ochranou životného prostredia.

Značka IMMERGAS existuje na slovenskom trhu od roku 1998. Za svoju krátku dobu pôsobenia si dokázala upevniť svoje postavenie, získať určité percento trhu a neustále napreduje.

Výrobcom a distribútorom týchto tradičných a kondenzačných plynových kotlov najvyššej kvality je talianska spoločnosť

IMMERGAS S.p.A. Na talianskom trhu je najpredávanejšou značkou v oblasti vykurovania a plynových kotlov. Značkou kvality je certifikát kvality ISO 9001, ktorý spoločnosť IMMERGAS získala v roku 1994.

Výhradným zástupcom značky IMMERGAS na slovenskom trhu je spoločnosť IMMERGAS, s.r.o. so sídlom v Trenčíne.

V roku 2006 sa spoločnosť IMMERGAS, S.p.A. rozhodla realizovať výstavbu výrobného závodu IMMERGAS Europe na Slovensku. Je to prvý existujúci výrobný závod IMMERGAS situovaný mimo územia Talianska. Do roku 2008 sa výroba realizovala len v jedinom výrobnom závode v mestečku Brescello v Taliansku.

Sídlo fabriky je strategicky umiestnené v Poprade v priemyselnom parku Matejovce, ktorý má z hľadiska prostredia viaceré demografické a geografické prednosti. Výroba bola úspešne spustená v roku 2008. Produkcia závodu IMMERGAS Europe je určená okrem slovenského trhu na export do ostatných krajín sveta.

Od svojho vzniku až po súčasnosť naša spoločnosť predáva kotly výhradne značky IMMERGAS.

zdroj: www.immergas.sk

© 2014 www.elius.sk
Tvorba web stránok a internetových obchodov extraweb.sk